18 år


Okej, vart ska jag börja? Jag har fått satt ihop allt till  två collage för det blev så många bilder!

På fredagen när jag fyllde år gick jag i skolan som vanligt, kom hem runt två och öppnade mammas och mormor och morfars paket, vi åt lite snabbt middag och sedan fixade jag till mig.
Jag mötte upp Mikaela vid bussen och vid Östhammar hoppade tre vänner till på och vi åkte till Uppsala.
I Uppsala träffade vi på ännu en vän och vi ställde oss utanför Kinarestaurangen där vi tänkte äta, och då möter vi på tre vänner till och vi gick in där ÄNNU en till vän sitter och väntar vid bordet. (Bild på alla finns i collaget)

Sen så gick vi mot stationen där jag fick en ögonbindel och skulle ha på mig den genom halva Uppsala kändes det som, vi klev på bussen och jag såg ingenting och busschaufförerna skrattade bara åt mig haha.. När vi var framme så fick jag ta av mig ögonbindeln och vi hade hamnat hos en utav kompisarnas etta, där satt alla fina vänner och hade bakat en tårta och skumpa stog framme mm.
Sen helt plötsligt hoppar tre killkompisar fram som hade gömt sig i ett utav rummen och vi var helt plötsligt jättemånga! 

Blev SÅ himla rörd av allting, så fina människor, fina presenter fick jag!!! Och blev så rörd av bara tanken.
Senare gick vi ut, allt blev inte riktigt som planerat då, men innan hade jag det jättebra! 

Igår var jag SJUKT trött, och från kl 12 till 22 hade vi gäster för full rulle, fick jättefina presenter som ni ser på första collaget. Helt nöjd, tusen tack!