Sammanfattning av året 2013

Januari- På nyår var jag hos sebastian, han hade tänt ljus i och burit ner datorn till vardagsrummet och vi kollade på titanic, sen gick vi ut till fyrskeppet och kollade på raketerna, var en jättemysig nyår, och jag fick vakna upp bredvid mitt hjärta det allra första jag gjorde det här året.

Den andra Januari åkte jag pappa och Emelie till USA, NYC. Emelie hade fått en resa till Karibien, och nu var det min tur att välja och då valde jag detta, ångrar inte en sekund att jag åkte dit, saknar och vill tillbaka.
 
Skolan började igen efter jullovet, bjöd hem lite kompisar på en tacokväll.
Februari- Bjöd hem cornelia och vi gjorde iordning en varsin bricka med massa frukt och doppade i choklad, den här kvällen pratade vi i så många timmar att jag knappt minns hur många det var, supermysigt!

Jag och sebastian firade ett halvår, det känns så lite nu när man skriver det då vi snart ska fira 1 1/2år.

Mikaela bjöd hem lite vänner till sig, där kollade vi melodifestivalen och spelade ett dansspel på hennes WII!

Alla hjärtans dag spenderade jag självklart med Sebastian, vi båda hade klätt upp oss, och vi åt middag hos mig.
Mars- Åkte med Linnea och hennes kille till en fest i Tuna, kände inte någon annan där men det var kul ändå!

Jag och sebastian åkte in till uppsala, kollade på bio som var i 3D och var 2h lång, vi båda blev rastlösa och trötta efter ett tag haha, efter att ha delat på den största popcornen man kan få så skulle vi äta kinamat också!

Var på en fest hos Boffe, den var riktigt rolig, drack ingenting den här kvällen men hade roligt ändå!

Var även tll Sebastians famor och farfar och hälsade på, hade också en hemsk urinvägsinfektion 
April- Var med Cornelia och såg Justin bieber när jag tyckte om honom som mest, det var så synd att vi fick så dåliga platser bara!

Felicia i min klass fyllde 18 år och hade en liten fest i Uppsala

Vi firade valborg, jag sov hos Linnea, vi åkte in till uppsala på förmiddagen, sen tog jag bussen hem och folk kom hem till mig och vi grillade ute, även fast det var svinkallt ute så hade vi bestämt oss för att sitta ute och äta haha! På kvällen kom det ännu mer folk hem till mig och vi blev jättemånga och det var sjukt roligt!

Gick ner till pep'n chili och sökte sommarjobb, och gick därifrån med ett stort leende på läpparna!

En annan klasskompis fyllde 17 så vi överraskade henne med muffins som Linnea hade tagit med sig, så sjöng vi för henne, gjorde även världens största fruktfat med Linnea när vi var hos mig.. något mätt blev man ju iallafall!
Maj - Åkte till Cypern med mamma, Emelie och Björn.
Brände mig, drack drinkar, åkte in till ayia napa och gick på bargatan med Emelie osvosv. 

Vi 6 på bilden fick pengar av världens bästa lärare så vi kunde gå och fika, hon sa någonting om att lönen hade kommit och räckte fram ett litet brev och pengar, tussan!
Juni- Hade en sån bra månad, Matilda tog studenten så vi åkte in till Gimo och kollade!

Gick ut ettan, och tog sedan ett efterlängtat sommarlov och på eftermiddagen åt alla pizza hemma hos Mikaela, sedan gick halva öregrund kändes de som hem till Hampus, folk från ingenstans kom men jag hade en så jävla bra dag. en av dom bästa dagarna på hela året!

Premiärbadade i jaccuzzin med sebbis!

Åt på jakten med några tjejkompisar, kom sedan in på terassen för första gången

Firade midsommar,  och höll igång dagen innan, på midsommar och dagen efter, kan säga att min midsommar var dagen innan den egentligen skulle ha varit, dricker aldrig någonsin vin efter den dagen.
Juli- Följde med Sebastian och hans pappa med familj till en ö på gräsö jag inte minns namnet på, var så skönt för det fanns ingen el där, så man kunde inte hålla på med mobilen, tyckte det var jätteskönt!

Åkte till gräsö och spelade mini golf med emelie och seb, självklart vann jag...inte, haha höll på att slänga iväg själva klubban, misshandla banorna och missade bollen hela tiden, men så roligt och så mycket vi skrattade.

Vi var ett tjejgäng och en kille som gick till terassen igen!

Sebastian fyllde 18, vi hade gjort en tårta till honom och han fick presenter.

Var till en tjejkompis med andra vänner och fikade, då hon hade fyllt år!
Augusti- Det här var nog årets bästa månad!

Cornelia fyllde 18, var där och firade henne. 

Mikaela hade middag med alla tjejkompisar, hon bjöd på sjukt god mat, och vi satt tills det blev natt och pratade med filtar, tända ljus och marängsviss(?) bra kväll!

BÅTVECKAN! på fredagen förade vi lite hemma hos mig på altanen, detta kan ha varit årets BÄSTA dag, jävlar så roligt jag hade det!!
Det kom ännu mer folk till mig sen innan vi gick ut, och ÅH ge mig den här dagen i repeat..
På lördagen var vi hos mig igen, men inte lika många och andra personer, och även fast jag mådde så illa den dagen sen dagen innan så höll vi igång ändå, haha.  John de sohn spelade i öltältet, och jag träffade massa folk!

Åkte utomlands för tredje gången det här året,
Jag och sebastian åkte till kanarieöarna, vi firade ett år och bode på ett hotell som var byggt för par. SKÖNT och slippa skrikande barn!
Aldrig haft en sån mysig och bra resa, ångrar inte resan en sekund. hade det såå himla bra, och tycker vi är duktiga som åkte själv också då ingen av oss hade gjort det innan.
September- Så tråkig månad,allt det roliga var slut, skolan hade börjat igen också. 
Kom hem en dag från skolan och det låg en gullig lapp på bordet och ett paket, då hade jag fått en onepiece av sebbis!

Åt i norrskedika på nya restaurangen för första gången med Mamma och morfar!

En makeup artist från malmö kom till våran skola och sminkade en elev på ett jättehäftigt sätt(bilden längst ner i hörnet) Det var så roligt att han var kille också som sminkade!
Oktober- Var hos Cornelia och myste och hälsade på.
Myste även med sebastian, åt våran standard middag  som vi alltid lagar när vi är ensamma!

SÅG MAC MILLER OCH LIL WAYNE. så dåligt att lil wayne var sen in så vi hann se en halvtimme av honom innan vi var tvugna att gå.. men annars, så bra dom var!

Fest hos Hampus, hade en skitbra kväll med mina favoriter, åt tacos innan. bilderna gjorde så jag mindes kvällen bara, och att vi gick från hampus till john herre, och sen gå tillbaka direkt efter.

Åkte in till uppsala med Mikaela, vi shoppade så jävla mycket, åt kinamat och sen sov jag och seb i emelies lägenhet och Mikaela kom sedan dit och kollade melodifestivalen med oss.
November- Cornelia skaffade körkort, fick skjuts hem! 

Sminkade min modell till öppethus i skolan. 

Emelie överraskade mig med Bruno Mars som födelsedagspresent! kan ha varit den bästa konserten jag någonsin har varit på, åh tussen!

Var hundvakt till Sture för andra gången, Emelies kompis hund.

Fyllde 17, fick fina presenter och lite folk kom över och firade mig. (1 år kvar till 18!)
Det hände inte så mycket annat den här månaden, den var seg och jag var inte uppe på 100% 
December- Hade en väldigt lyckad hemmafest, massssssor med folk kom och så roligt att träffa nytt folk, och att folk tackade efteråt! städar upp småsaker även idag!

Var på håkan(!!!) för första gången, han spelade i sthlm och var jättebra live och vill bara se honom igen.

Linnea hade fest hemma, också kul och träffa nytt folk! den här dagen fick bli mitt nyår.

Firade jul hemma med Mamma, Björn och Emelie och mormor och morfar, seb kom på kvällen.
Fick fina julklappar och åt god julmat, tomten kom och somnade bredvid mitt hjärta. hade en jättebra dag.
 
Näst sista bilden- gjorde min första svinrygg någonsin i skolan. 

köpte ny dator då min kraschade ihop. fick hem den igår och beställde den iförr igår, grym leverans!



Har säkert missat massvis nu men det fick bli en snabb sammanfattning av det här året,det har inte varit det bästa året men det har varit jävligt bra. 
Hoppas 2014 bjuder på mer äventyr, mindre bråk och tårar och ett gladare och piggare jag. 
Ska vara duktig i skolan, Jag ska ha en sån bra sommar och jag ska vara med mina vänner och pojkvän. jag fyller 18 och ska bara må bra. 2014 blir grymt, tack för det här året allihopa som varit med!